Odata cu trecea anilor, stuctura osoasa se modifica, grasimea de la nivelul fetei de asemenea, motiv  pentru care apar unele modificari de care nu suntem fericiti in unele cazuri. 

Pometii sunt punctul cheie al fetei, atunci cand refacem structura pentru un full face apelam la aceasta interventie ca fiind initiala in cele mai multe cazuri pentru ca refacerea proiectiei pe osul zigomatic (aria malara care se afla la acest nivel) ajuta de fapt si atunci cand avem acel chip de “fata cazuta”, atunci cand vrem sa corectam si santurile nazogeniene sau ridurile de tip marioneta. Toate aceste proceduri se coreleaza de fapt cu marirea si modelarea pometilor.

In ce consta procedura ? 

Este o interventie care se efectueaza sub anestezie locala topica, produsul care se injecteaza contine de asemenea lidocaina pentru persoanele mai sensibile. Utilizam canula (un ac atraumatic) sau acul in functie de particularitatile cazului. 

Remanenta procedurii este in functie de produsul folosit, acid hialuronic 9-12 luni, hidroxiapatita de calciu 18 luni, ellanse pana la 24 luni. 

Recomandam mereu sa respectati indicatiile medicului care va efectueaza procedurile.