Beneficiile combinatiei PRP+ Mezoterapie

PRP Plasmogel este o plasmă bogată în trombocite, ce contribuie la stimularea factorilor de creștere. Ca rezultat, se stimulează producerea de țesuturi noi. Se aplică PRP în: dermatoestetică, stomatologie, ortopedie, traumatologie, recuperare medicală, ginecologie, tricologie, chirurgie generală și chirurgie buco-maxilo-facială.

Procedura presupune recoltarea sangelui, separarea trombocitelor de restul elementelor din sange cu ajutorul unui dispozitiv denumit centrifuga. Astfel, din sangele centrifugat la 3800 de rotatii timp de 12 minute, rezulta o plasma imbogatita cu trombocite, factori de crestere si regenerare care este injectata cu ajutorul unui ac fin intradermic pentru rejuvenarea pielii. O caracteristica importanta a eprubetelor Plasmogel este rasucirea manuala de 4 ori dupa centrifugare pentru amestescarea si uniformizarea trombocitelor din cantitatea de plasma obtinuta si nu in ultimul rand extragerea plasmei sarace in trombocite( aproximativ 1.5 ml), procedura efectuata inainte de rasucirea manuala, pentru o eficacitate maxima a tratamentului.

Tehnica injectării este de micropapule intradermice sau tehnica retrogradă sau tehnica frunză de ferigă. Se lasă pe punct 0.1-0.2 ml de substanță cu ac de 30G cu 4 sau 6 sau 12 mm la o distanță de 1-1.5 cm.

Procedura in sine dureaza aproximativ 30-45 de minute si se efectueaza sub anestezie topica pe baza de crema, pentru minimalizarea oricarui disconfort pentru pacient.

Zonele ce pot fi tratate: regiunea perioculară, toată fața, gât, decolteu, fața dorsală a mânilor, scalp, vergeturi, pielea flască de pe brațe, coapse, abdomen etc. și în funcție de recomandările fiecarui kit de mezo separat.

Procedurile pot fi efectuate fie în aceiași ședință (PRP + mezo), fie în ședințe separate, la interval de 8-10 zile, în cure de 3-4 ședințe fiecare, în funcție de recomandările medicului, dar pentru un dublu efect si pentru completarea efectelor benefice, se recomanda combinarea plasmei cu mezoterapie.

Gama de biorevitalizare Jalupro constă din aminoacizi (Glicină, L- Prolină, L –Lizină și L-Leucină, esențiali pentru matricea dermică) și acid hialuronic, folosită pentru biorevitalizarea pielii. În combinație cu PRP Plasmogel se vor obține rezultate mult mai complexe și de durată.

Aceasta combinatie ajuta pentru :
✔️reface sistemul circulator
✔️efect de regenerare post interventii sau cicatrici
✔️elimina ridurile mici si medii iar pentru cele adanci imbunatatestarirea aspectului
✔️reface culoarea sanatoasa a pielii
✔️stimularea colagenului
✔️diminuarea porilor dilatati
✔️tratarea acneei
✔️depigmentarea zonei cearcanelor si eliminarea ridurilor fine perioculare.

Protocolul combinării PRP Plasmogel cu Jalupro: se pot face 3 ședințe de Jalupro și 3 sedințe de PRP alternativ când una când alta, la interval de 10 zile. Numărul de ședințe poate varia în funcție de indicațiile medicului. Sau pot fi efectuate procedurile de PRP și Jalupro în aceiași ședință, la interval de 10 zile.

Contraindicatii: pacientii oncologici, boli infectioase, boli de sange, femei insarcinate sau cele care alapteaza.

Ca si recomandari post-tratament, se vor evita baile fierbinti, sauna, solarul si produsele de machiaj timp de 48 de ore.