?Un ten perfect intins, fara riduri, semne post acneice sau dezhidratat este visul oricarei femei!

Specialistii in frumusete au creat “izvorul tineretii”, asa cum ne place noua, esteticienilor, sa spunem.

Este vorba despre Skin Booster, un produs injectabil care contine acid hialuronic (AH) stabilizat, cu structura asemanatoare celui din piele, dar prelucrat astfel incat sa dureze mai mult.

?Skin Booster este un produs fluid si elastic, creat sa fie injectat in dermul mijlociu si profund pentru a reface stratul de AH la acest nivel, care scade cantitativ cu fiecare an de viata. A fost dovedit stiintific ca, in interiorul pielii, acest produs va realiza o hidratare profunda, iar la exterior se constata o imbunatatire vizibila a texturii pielii, diminuarea ridurilor superficiale, cresterea luminozitatii si o suprafata mai uniforma. Deoarece, in timp, injectarea acestui produs creste tonusul si elasticitatea tegumentului, se va observa si un usor efect de lifting.

?Cheia acestui tratament sta in redarea starii de hidratare optima. Dupa varsta de 25 de ani, sinteza de AH scade anual. Acidul hialuronic este o polizaharida cu o mare capacitate de a retine apa, diminuarea acestui component al pielii ducand la deshidratare. Din cauza deshidratarii se inactiveaza enzimele implicate in complexele reactii biochimice din piele, accentuandu-i devitalizarea. Redarea unei stari de hidratare optima este posibila doar prin refacerea cantitatii de AH, ceea ce va duce la reactivarea enzimelor si repornirea reactiilor de sinteza. De asemenea, refacerea stratului de AH contribuie la cresterea sintezei si la imbunatatirea nutritiei fibrelor de colagen si elastina.

Beneficiul sau principal, in afara de corectarea unor inestetisme, este “boost”-ul pe care il da functionarii pielii, iar acest efect de revitalizare s-a mentinut chiar si la 3 ani post-injectare.