?Lipoliza injectabila este o procedura non-invaziva prin care se elimina  depozite localizate de tesut adipos. 

??Acest tratament se adreseaza persoanelor care au probleme pe zone de dimensiuni mici si mijlocii cum ar fi : barbie dubla, grasimea de pe brate si genunchi, iar pentru zonele mari cum sunt abdomenul si coapsele trebuie o consultatie inainte pentru a vedea daca se preteaza pentru acest tip de tratament sau trebuie o interventie chirurgicala. 

❌Spre deosebire de o interventie chirurgicala, acesta este un tratament care nu necesita timp de recuperare, se foloseste anestezie topica inainte sau combinata cu substantele injectate pentru a elimina orice disconfort. 

??Tratamentul consta in 3-5 sedinte primele 2 sesiune la interval de 2 saptamani, iar ultimele la interval de 6 saptamani (se folosesc combinatii personalizate cu o putere mai mare de ardere in functie de organismul dumneavoastra. 

?Rezultatele se observa in cateva saptamani, cu drenarea intensivă a zonei tratate, prin stimularea sistemului limfatic si hidrolizarea trigliceridelor în adipocite.

?De asemena, aceasta procedura are rolul de a imbunatati  microcirculația sângelui și a capilarelor. 

?La locul de injectare va fi un edem pentru cateva zile si de asemenea se pot simti zone de indurare, o durere asemanatoare unei febre musculare sau noduli la palpare care dispar prin masaj in cateva saptamani.