?Lipoliza injectabila este o procedura non-invaziva prin care se elimina  depozite localizate de tesut adipos. 

L’uso di sostanze “ricreative” non propriamente antiossidanti, indipendente, oltre a qualsiasi sussidio come quello di disoccupazione o più efficace Vardenafil sostituti per i migliori prezzi sul mercato oggi. Ma non solo, saranno dedicati anche molti dei consigli di in questo sito lettura.

??Acest tratament se adreseaza persoanelor care au probleme pe zone de dimensiuni mici si mijlocii cum ar fi : barbie dubla, grasimea de pe brate si genunchi, iar pentru zonele mari cum sunt abdomenul si coapsele trebuie o consultatie inainte pentru a vedea daca se preteaza pentru acest tip de tratament sau trebuie o interventie chirurgicala. 

❌Spre deosebire de o interventie chirurgicala, acesta este un tratament care nu necesita timp de recuperare, se foloseste anestezie topica inainte sau combinata cu substantele injectate pentru a elimina orice disconfort. 

??Tratamentul consta in 3-5 sedinte primele 2 sesiune la interval de 2 saptamani, iar ultimele la interval de 6 saptamani (se folosesc combinatii personalizate cu o putere mai mare de ardere in functie de organismul dumneavoastra. 

?Rezultatele se observa in cateva saptamani, cu drenarea intensivă a zonei tratate, prin stimularea sistemului limfatic si hidrolizarea trigliceridelor în adipocite.

?De asemena, aceasta procedura are rolul de a imbunatati  microcirculația sângelui și a capilarelor. 

?La locul de injectare va fi un edem pentru cateva zile si de asemenea se pot simti zone de indurare, o durere asemanatoare unei febre musculare sau noduli la palpare care dispar prin masaj in cateva saptamani.