Procedurile pentru intreaga fata sunt recomandate pentru orice varsta 25+ in functie de nevoile fiecaruia. 

Odata cu trecerea timpului structura osoasa se modifica, colagenul dupa 20-25 de ani nu se mai produce in cantitati mari, din contra, se consuma mai mult decat se produce. 

Inainte, aceste tratamente erau recomandate persoanelor 30+ iar studiile vorbeau ca dupa aceasta  varsta incep sa apara ridurile fine, de expresie, insa traim alte vremuri, in care factorii externi afecteaza destul de mult pielea noastra, de la stresul cotidian pana la poluarea si alimentatia din zilele noastre. 

Motiv pentru care botoxul se recomanda uneori chiar si dupa varsta de 20 de ani pentru a preveni aparitia ridurilor profunde (acolo unde este indicatie).

Revenind la procedurile care se pot realiza in cadrul unui Full Face in clinica noastra, mentionam etajul superior (corectarea tamplelor cand este cazul), continuam cu etajul mijlociu al fetei, volumizarea si conturarea pometilor, corectia cearcanelor si a santurilor nazogeniene, iar ultimul pas este reconturarea mandibulara si augmentarea mentoniera acolo unde avem indicatie. 

Toate aceste proceduri se pot realiza intr-o singura zi, sau in sedinte separate in functie de cum doreste pacientul sau de ce nu si in functie de bugetul pe care il dispune. 

Tehnicile de injectare sunt personalizate pentru fiecare fizionomie, tip de tesut, structura osoasa, astfel incat rezultatele sa fie la inaltimea asteptarilor dvs. 

Remanenta procedurilor este de obicei indelungata, in clinica noastra se lucreaza doar cu produse premium, efectele adverse sunt rar raportate. 

Referitor la recuperarea dupa un full face, depinde foarte mult de bagajul genetic al pacientilui, daca a efectuat tratamente anticoagulante recent, sau cu antiinflamatoare, echimozele (vanataile) apar doar in aceste cazuri. In rest, lucram 80% pe canula (ac atraumatic) astfel incat minimalizam cat se poate riscul afectarii vasculare.