Asimetriile la nivelul buzelor pot fi constitutionale sau dobandite dupa proceduri estetice esuate. 

Pot fi esuate din mai multe motive, printre care amintim: tehnica gresita de injectare, acid hialuronic ales incorect pentru tipul dvs de tesut (acidul hialuronic poate fi cu grad de cross-linkare  mic/mare, greutate moloculara mica/mare, in consecinta, acelasi tip de acid nu se potriveste mereu la 2 persoane diferite, de aceea recomandam consultatie medicului inainte de procedura) uneori chiar organismul pacientei este de asa natura ca acidul migreaza (mai des la nivelul comisurei). 

De cele mai multe ori, in cadrul clinicii se recurge la hialuronidaza (substanta care dizolva acidul hoaluronic nedorit) in cazul in care buzele prezinta asimetrii importante care nu pot fi corectate, sau cand acidul hialuronic este migrat din buze. 

In cazul asimetriilor constitutionale, ele se vor rezolva pe parcursul mai multor injectari atunci cand discutam despre prima injectare deoarece acidul hialuronic se resoarbe mai repede la inceput, urmand ca remanenta sa fie mai mare ulterior, daca se respecta schema de tratament impusa de catre medic. 

In ambele cazuri nu trebuie sa va ingrijorati, va aflati pe maini bune in cadrul clinicii noastre, problemele vor fi rezolvate. 

Este substantial  sa va informati cu privire la medicul care efectueaza injectarile la nivelul fetei dvs, la produsele care sunt utilizate, confortul si siguranta dvs sunt importante pentru noi.