Tonifiere Muscularăfără Antrenamente?

Întărire Musculară Progesivă fără Efort prin Stimulare Neuromuscularară

SCHWARZY ideal pentru Medicina Estetică și Remodelare Corporală

SCHWARZY Ideal pentru: Tonifiere și Definire MuscularăCreștere în Masă| Reducerea GrăsimiiPuncte Cheie:
Schwarzy utilizează tehnologia TOP FMS Magnetic Stimulation care interacționează cu țesuturile musculare, inducând contracții intense. Acționează pe diferite zone ale corpului și în doar câteva sesiuni crește tonusul și volumul mușchilor, îmbunătățind postura.

De ce să alegeți Schwarzy:

APLICATORI ERGONOMICI
Aplicatori ergonomici care se adaptează diferitelor părți ale corpului. Aplicatorii FLAT, CURVE și ELLIPSE au un sistem de răcire lichid integrat care asigură performanțe ridicate chiar și cu utilizarea prelungită a dispozitivului, pe lângă eficiența maximă a tratamentului.

TOP FLAT STIMULATION = EFICIENȚĂ și RELAXARE
Mulțumită tehnologiei TOP FMS câmpul electric este distribuit uniform peste zona tratată, fără vârfuri de intensitate. Stimularea uniformă asigură o mai bună toleranță și eficacitate a tratamentului.

PENTRU TOATĂ LUMEA
Datorită programelor de formare personalizate: AEROBIC-SHAPING și STRENGTH, fiecare pacient poate fi tratat pe baza propriilor caracteristici specifice, susținându-l într-un antrenament progresiv.

ȘTIINȚA DIN SPATE Tehnologia TOP FMS: Omogenitatea ca EficacitateForma specială a câmpului electromagnetic, rod al Cercetării și Dezvoltării DEKA, permite distribuirea omogenă a intensității, fără vârfuri care provoacă durere și toleranță slabă pentru pacient.

Tehnologia TOP FMS provoacă contracții intense ,care altfel ar fi de nerealizat. Mușchiul atinge peste 20.000 de contracții în timpul unei sesiuni și răspunde remodelându-și structura și mărindu-și volumul.

TOP FMS Creează o Stimulare Electrică Profundă Perfectă Asociatăcu Stimularea Magnetică

Stimularea electrică (ES) acționează asupra sistemului nervos periferic prin electricitate folosind electrozi aplicați pe piele și trimite curent prin țesut: tratamentul este dureros și nu este suficient de intens pentru a ajunge la mușchi.Mai mult, gelul trebuie aplicat pe zonele tratate. Stimularea magnetică – dimpotrivă – nu trebuie să treacă prin rezistența relativ ridicată a pielii, ceea ce înseamnă că receptorii de durere nu sunt activați. Prin urmare, stimularea magnetică poate activa mușchii periferici fără durerea experimentată de stimularea electrică.

APLICATORI PROIECTAȚI PENTRU CONFORT MAXIM (În curs de brevetare)

Aplicatorii sunt ergonomici și au fost dezvoltați pentru a se adapta și interacționa într-un mod excelent cu zona tratată.

3 APLICATORI – 3 FORME DIFERITE

Programe de TrainingAdaptate și Progresive

Programul de antrenament Schwarzy este indicat pentru reluarea sau consolidarea activității fizice în funcție de nivelul condiției fizice: oameni sedentari cu tonus muscular redus moderat activ persoanele cu tonus muscular normal persoane în formă care sunt obișnuiți cu antrenamentul de forță

3 protocoale diferite în funcțiede nivelul de fitness al pacientului

Aerobic
Protocol de antrenament de pornire pentru subiecții care nu sunt în formă.

Shaping
Munca musculară vizează recuperarea tropismului muscular și a tonusului.Acesta este protocolul de antrenament de pornire recomandat pentrusubiecții care nu efectuează activitate fizică regulată.

Strength
Munca musculară vizează creșterea forței și a masei musculare.
Aceasta este protocolul de antrenament de pornire pentru subiectii in forma.

Fiecare protocol este format din 2 module(#1 și #2) de intensitate crescândă, care urmează să fie efectuate în succesiune cronologică: #1 – pas începător, pentru a se aplica tratamentele inițiale ale seriei; #2 – pas avansat, pentru a se aplica atunci când este bine tolerat desubiecți, ca să progreseze cu seria de tratamente