ONDA Primul sistem din lume de remodelare corporala ce utilizeaza tehnologia microundelorCoolwavesTMNoua revolutie in remodelarea corporala
•Slabire localizată
•Celulită
•Skin tightening

Microundele Coolwaves ™ nu sunt doar inteligente sunt si reci!

DEKA, a reusit sa lanseze încă o nouă inovație tehnologică: ONDA, singurul sistem ce folosește microundele Coolwaves ™ ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime localizata într-un mod sigur, eficient și non-invaziv.

Departamentul de cercetare și dezvoltare de la DEKA a creat o piesă de mână inteligentă (in curs de patentare) ce ghidează câmpul electromagnetic catre adipocite pentru a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire calmeaza pielea, asigurând siguranța și confortul pacientului.

In anul 1999, DEKA a fost pionierul si dezvoltatorul tratamentelor minim invazive, pentru reducerea depozitelor de grăsime localizata, prin introducerea procedurii Laserlipolysis®. Aceasta procedura a obținut succesul la nivel mondial.Astăzi DEKA a făcut un pas mai departe. Cercetarea continuă facuta de către DEKA, pentru surse și aplicații noi, a dus la inventarea unui sistem complet non-invaziv, ce distruge în mod specific membrana adipocitului, efect similar cu tratamentul laser. În doar câteva sesiuni (de obicei 4-5), tehnologia Coolwaves ™ din sistemul ONDA este extrem de eficienta în reducerea acumulărilor localizate de grăsimi din zonele precum abdomenul, spatele, bratele și membrele inferioare. Și asta nu este tot! Coolwaves ™ fac posibilă tratarea celulitei chiar și în stadiile cele mai avansate și trateaza laxitatea pielii. Aceasta este o procedură complet nedureroasă, fără efecte secundare, este sigură și confortabilă pentru pacienții mei. Acestia sunt entuziasmați de acest tratament inovator.Paolo Bonan, M.D.ESLD Key Officer Education In Charge of Laser Cutaneous Cosmetic & Plastic Surgery UnitVilla Donatello Clinic, Florence – ItalyONDAINNATE ABILITY

Noua tehnologie de la DEKA a fost dezvoltată pentru a oferi un sistem non-invaziv in tratarea eficienta a principalelor probleme in remodelarea corporala:

•Slabirea localizata: Piesa de mână Deep permite tehnologiei Coolwaves ™ să penetreze profund, perturbând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este ulterior drenat prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă). Sistemul de răcire integrat din piesele asigura condiții de siguranță pentru piele și confortul maxim al pacientuluide mână in timp ce lipocitele sunt defalcate.

• Cellulita: Piesa de mână Shallow vizează în mod eficient segmentul conjunctiv dintre lobulele adipoase din stadiile mai avansate ale celulitei (efectul tipic de “coajă de portocală”).

•Skin tightening: Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen din derm și stimulează producerea de colagen nou (neocolageneza). Acest lucru face ca țesutul tratat sa fie mai compact și mai tonifiat.

Coolwaves™
ONDA este singurul sistem ce utilizează microunde speciale pentru a viza în mod sigur țesutul subcutanat si cu un confort maxim al pacientului

Solutia All-in-One
O soluție unică, eficientă pentru depozitele de grăsime localizata, celulita și laxitatea pielii

Piesele de mână inteligente
Sistem de LED-uri permite pieselor inteligente (patent în așteptare) să ofere un ghid intuitiv operatorului pe tot parcursul procedurii, ceea ce face ca tratamentul să fie atât sigur, cât și eficient

Racirea pielii
Sistem integrat de răcire al pielii

Simplu& Usor de utilizat
Echipa de cercetare și dezvoltare de la DEKA a creat pentru ONDA un design ergonomic, atractiv, o structură compactă si cu linii moderne; software-ul este simplu, intuitiv si ajută operatorul să selecteze cat mai corect tratamentul ideal, în timp ce piesele de mână ergonomice asigură tratarea corectă. Acestea oferă operatorului avertismente dacă procedurile sunt executate incorect.

Beneficii
Recuperarea rapida a investitiei (ROI) si satisfactia totata a pacientuli va v-a duce afacerea la urmatorul nivel

Microundele fac parte din marea familie de unde electromagnetice [domeniul de frecvență: 1 – 300 GHz]. Astăzi ele sunt comune în multe domenii ale vieții de zi cu zi, inclusiv în domeniul medical, pentru diagnostic sau tratament.

Cu toate acestea, nu toate microundele sunt aceleași. Nici un alt dispozitiv nu emite microunde în același mod ca și piesele inteligente ale sistemului ONDA!

Microundele determină moleculele care le absorb să oscileze și să vibreze, încălzind astfel mediul unde acestea sunt emise.

Piesele de mana ONDA generează microunde la frecvența de 2,45 GHz, o frecvență care este preferențial absorbită de moleculele de grăsime, mai degrabă decât de moleculele de apă. Conductivitatea epidermei și a dermei, care conțin multă apă dar nu și grăsime, este mult mai mare decât cea a hipodermului. De aceea, atunci când Coolwaves ™ penetrează pielea, acestea trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi (absortia fiind de aproximativ 20% din energia emisa), în timp ce acestea își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80 % din energie). În schimb, sistemele tradiționale de radiofrecvența (domeniul de frecvență 0,1 – 40 MHz) acționează numai superficial datorită absorbției lor ridicate de către moleculele de apă. Acest lucru înseamnă că nu numai că nu reușesc să pătrundă adânc în organism pentru a trata grăsimile, dar, de asemenea, riscă să lezeze pielea.

Pentru siguranța suplimentară și confortul îmbunătățit al pacientului, piesele de mână sunt echipate cu un sistem integrat de răcire ce acționează ca o barieră între sursa de alimentare Coolwaves ™ și piele. Aceasta creează o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, permițând acțiunea să fie concentrată adânc în tesut pe zona vizată. Astfel, Coolwaves ™ nu riscă să cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folosiți în sistemele de radiofrecvență.

(A): Piesele de mana inteligente ONDA (brevet în așteptare) sunt proiectate astfel încât doar 20% din energie să treacă în derm, iar acest lucru în orice caz poate fi contrabalansat de sistemul de răcire integrat ce anulează efectele căldurii iar restul de 80% din energie sa pătrunda adanc acționând eficient asupra adipocitelor. (B): situația este destul de diferită cu piesele de mână ale Radiofrecventei. Pentru Coolwaves,conductivitatea straturilor exterioare ale pielii este de cel puțin 3,5 ori mai mare decât cea a sistemelor de radiofrecventa utilizate frecvent în medicina estetică (graficul C). Asta înseamnă că majoritatea energiei RF se blochează în epiderm și în derm, încălzindu-le într-o asemenea măsură încât există riscul deteriorării țesuturilor. Mai mult, deoarece energia RF rămâne apropiată desuprafață, nu reușește să ajungă in hipoderm, locul în care sunt localizate celulele de grăsime și a căror membrane trebuie rupte pentru ca tratamentul să fie eficient.

(A) Imaginea termografică a țesutului ex-vivo, văzută în secțiune, tratată cu o piesă de mână ONDA. O “zonă fierbinte” poate fi văzută în mod clar sub straturile superioare ale pielii, ce rămân reci și prin urmare sunt afișate în albastru. Imaginea de lângă ea (B) corespunde unui țesut ex-vivo similar tratat cu o radiofrecvență bipolară. Efectul vârfului în care electrozii și pielea intră în contact, creează clar o creștere puternică a temperaturii pe suprafață, în timp ce țesutul mai adânc rămâne rece, ceea ce demonstrează că nu este posibilă atingerea temperaturilor corecte de tratament pentru grăsimile subcutanate (remodelare corporala).

Imagini histologice H & E ale țesutului abdominal uman. (A): control. (B): Probă de la același pacient imediat după tratamentul cu ONDA Coolwaves ™. Atunci când comparăm cele două imagini, este clar că epidermul din proba tratată nu a suferit nicio modificare în comparație poza A. În plus, în imaginea (B), colagenul din derm pare mai eozinofil (roz): căldura determină scăderea sau înăsprirea colagenului, ducând la o eozinofilie mai mare datorită concentrației superioare de colagen și este întotdeauna însoțită de prezența unei substanțe mai ușoare, spații colorate clar vizibile în H & E, eliberate de colagenul agregat.

Imagini histologice ale țesutului cu grăsime abdominală umană. (A): Control (mărire x10). (B): Probă de la același pacient imediat după tratamentul cu ONDA Coolwaves ™ (mărire x20). Imaginea (B) prezintă clar adipocitele rupte și hiperemia inițială cu dilatarea vaselor de sânge.