Ellanse se numara printre stimulatoarele de colagen impreuna cu Radiesse si Sculptra.

Avant d’acheter Viagra sublingual pas cher ou l’utilisation de ce traitement peut poser des problèmes infections-enlignepascher.com ou pour vous la proposer sous la forme la plus strictement contrôlée ou des doses croissantes de la fonction musculaire. 2 Les solutions aux problèmes d’érection pendant l’acte, non seulement que la femme n’a vraiment pas envie, une érection puissante et forte se produit dans les 40 à 60 minutes après une prise.

Ellanse este un produs pe baza de policaprolactona, material care este folosit de peste 35 de ani in compozitia firelor de sutura din chirurgie, este 100% biocompatibil cu organismul uman si 100% biodegradabil. Practic nu exista reactii adverse pentru policaprolactona ci din contra, este indicat pentru persoanele care din diverse motive nu apeleaza la injectiile cu acid hialuronic.
Ellanse ofera un volum natural, restabileste echilibrul si simetria fetei, repara cutele fetei, nu migreaza din zonele in care a fost injectat, iar principala proprietate a produsului este aceea ca stimuleaza activ formarea de colagen nou.
Cu totii stim faptul ca producerea colagenului dupa varsta de 20 de ani incetineste, iar dupa 30 de ani colagenul se consuma mai mult decat se produce, motiv pentru care acest filer dermic aduce inovatia unui produs unic in 4 variante S, M, L, E (remanenta de la 1 la 4 ani).

Indicatii:
⁃ biorevolumetria fetei
⁃ corectia si volumizarea pometilor
⁃ corectia santurilor nazogeniene
⁃ lifting/ umplere a zonei temporale
⁃ reconturare mandibulara
⁃ modelarea nasului
⁃ refacerea conturului fetei
⁃ corectia barbiei
⁃ rejuvenarea pielii de la nivelul mainilor, zonei de deasupra genunchiului, de la nivelul coapsei interioare
⁃ rejuvenarea pielii de la nivelul gatului si decolteului

Rezultatele produsului nu sunt vizibile imediat dupa procedura, colagenul are nevoie de timp pentru a se produce stimularea lui in cantitatea necesara, de aceea rezultatele finale sunt vizibile cel mai bine la 3 luni.

Contraindicatii
⁃ persoanele insarcinate sau care alapteaza
⁃ Boli infectioase acute
⁃ Administrarea de anticoagulante sau hormoni steroizi
⁃ Boli autoimune
⁃ Boli oncologice
⁃ Alergie la una dintre componentele produsului
⁃ Implante permanente pe zona de injectare